top of page
Search

Raspjevani osnovci

U Velikoj sali Centra za kulturu Tivat sinoć je održan humanitarni koncert muzičke sekcije OŠ “Drago Milović”. U programu pod nazivom „Raspjevani osnovci“ nastupio je hor osnovne škole pod vođstvom dirigentice Ivane Komnenović kao i gosti, učenici II/ 8 i hor SMŠ “Mladost”.

„Ovaj događaj smo priredili u saradnji sa SMŠ Mladost uz podršku nastavnica Ivane Komnenović , Hane Mirkov i Veronike Vraneš”, kazala je Slavka Nikolić, direktorica OŠ “Drago Milović”. “Koncert je imao poseban karakter sa ciljem da učenici naših škola pokažu svoju humanost i solidarnost a naravno i da publici prezentuju svoj talenat i kreativnost . Zahvaljujemo se prijateljima i sponzorima koncerta. To su : Centru za kulturu, Print All, Foto Riva, Jovica Popović, Tomo Elkaz i Kristijan Rot.”

Ivana Komnenović profesorica muzičkog vaspitanja i dirigentica hora osnovne škole je zadovoljna sinoćnjim koncertom i prilikom da se djeca različitih generacija predstave u punom svijetlu :

“Pored horskog pjevanja imali smo i jedan dio sviranja po tijelu , zatim učenike koji neobično izvode ritmove bit- boksujući, bili su tu i solisti, zatim gosti iz drugog razreda naše škole kao i tivatski srednjoškolci. Sredstva koja smo prikupili na koncertu sačuvaćemo za naš fond namijenjen učenicima kojima je potrebna finansijska podrška za odlazak na izlete i druženja.

Djeca su sinoć bila zadovoljna, obradovala su se brojnoj publici i aplauzima i to im daje životnu sreću i radost. Posebno zbog toga što im humanitarna dimenzija događaja daje osjećaj da rade pravu stvar, a nama odraslima lijep primjer čemu još možemo da ih naučimo u osnovnoj školi.JU OŠ "Drago Milović"

prozirni.png
bottom of page