top of page
Search

Dan škole 2023

OS "Drago Milovic" proslavila je Dan skole. Ove godine program je zapoceo minutom cutanja, kojim smo odali postovanje vrsnjacima stradalim u tragicnim dogadjajima u nasem regionu. Pripremljeni scenario zamijenili smo novom prilagodjenom verzijom, bez muzickih tacaka, te smo se na taj nacin solidarisali i povezali u bolu sa porodicama nastradale djece.

Pozdravljajuci prisutne, direktorica skole Slavka Mirkovic ovom prilikom istakla je i ukazala na vaznost osjecaja bezbjednosti i sigurnosti u skoli kao u drugoj djecijoj kuci. Podsjetila je djecu i prisutne na vaznost odrzavanja dobrih prijateljstava kao i medjusobno pomaganje izmedju djece. Pozeljela im je da uvijek vjeruju u sebe, da rastu snazni i sigurni kao i da budu prijatelji i podrska ljudima oko sebe. Cestitala je Dan skole i porucila prisutnoj djeci da ih i dalje vodi ista predanost i uspijeh u svemu sto rade.

Program se dalje nastavio u anfiteatru skole u kome smo imali priliku cuti i vidjeti recitatore i 3 dramska teksta: "Nagluvi pijetao", "Zec i vuk" i "Mekusac" od A P Cehova.

Po zavrsetku programa iz amfiteatra ucenici su bili u prilici da pogledaju i izlozbu djackih radova sa likovnog konkursa.

Odigrana je i finalna utakmica u odbojci protiv OS " Njegos" iz Kotora.

Svecanost povodom Dana skole protekla je bez zvanica zbog gore navedenih okolnosti.


https://radiotivat.com/2023/05/09/u-os-drago-milovic-obiljezili-dan-skole/

JU OŠ "Drago Milović"

prozirni.png
bottom of page