top of page
Search

Školski kros

Updated: Apr 20, 2022

U subotu 26. marta 2022. aktiv fizičkog vaspitanja i Uprava škole organizovali su školski kros. Sunčano proljećno jutro obezbijedilo je idealne uslove za realizaciju školskog krosa u kom su učestvovali učenici svih devet razreda. Aktivnost su podržali nastavnici svih ostalih aktiva koji su u skladu sa ogranizacijom profesora fizičkog vaspitanja bili raspoređeni duž staze, kroz Veliki gradski park. Start je bio raspoređen dužinom staze od Dom Zdravlja do spomenika Spasića i Mašare za razrede, a završnica trke bila je na samoj kapiji školskog dvorišta. Ovu dionicu trčali su učenici od III do IX razreda dok su učenici I i II razreda oprobali svoje vještine na lokaciji vanjskog sportskog terena škole. Učenici iz područnih jedinica ovaj dan su obilježili sportskim aktivnostima ispred objekata područne jedinice Lastva i Gradiošnica.
Počasna gošća ovog događaja bila je gospođa Patricia Pobric, menadžerka Opštine Tivat koja je učenicima koji su osvojili prva tri mjesta uručila diplome. Pored učešća na ovom događaju gospođa Pobrić ulaže izuzetan napor da obezbijedi sredstva i tako pomogne školi prvenstveno u dijelu poboljšanja uslova za sportske aktivnosti kao što je projekat rekonstrukcije i obnove rukometnog I odbojkaškog igrališta JUOŠ“Drago Milović”.

Crveni krst Tivat se takođe odazvao pozivu i bio sve vrijeme krosa nazočan da pruži prvu pomoć.

Hvala svim učenicima učesnicima na pokazanom sportskom duhu a čestitke svim učenicima koji su osvojili medalju.Rezultati Kros 2022
.pdf
Download PDF • 125KBŠkola se ovim putem zahvaljuje na saradnji i pruženoj podršci:

Patriciji Pobrić, menadžer Opština Tivat

Neveni Božović, Crveni krst Tivat

Božu Briniću, Komunalno preduzeće Tivat

Gvozden Balšić,Komunalnoj policiji

JU OŠ "Drago Milović"

prozirni.png
bottom of page